ULTIMUL WEEKEND DE SPECTACOLE ÎN TĂBĂCĂRIE

Stagiunea estivală „Seri de teatru la Pontul Euxin” se apropie de final. În acest ultim weekend, constănțenii dar și turiștii sunt așteptați la spectacolul „Procesul”, după „Spectatorul condamnat la moarte“, de Matei Vișniec, un recital de muzică și poezie, dar și un concert, toate desfășurate în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.

Este ultimul weekend în care constănțenii, dar și turiștii pot participa la spectacolele care se desfășoară în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie. Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, se apropie de final.

Vineri, 4 august, de la ora 21:00, va fi pus în scenă un spectacol susținut de echipa FF Theatre din București, „Procesul”, după „Spectatorul condamnat la moarte“, de Matei Vișniec.

Sâmbătă, 5 august, publicul este invitat la un recital de muzică și poezie, susținut de Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea și balerinii Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff.

Duminică, 6 august, de la ora 21:00, proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se va încheia cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Intrarea este liberă la toate evenimentele cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2.

Accesul în spațiul destinat publicului se face cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20:30.  „Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile.

(Visited 64 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In