TURISMUL REVINE LA NORMAL

După 2 ani de pandemie, turismul își revine la normal. Aceasta este concluzia Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, care constată o revenire a rezervărilor turiștilor români, apropiată de nivelul anului 2019, în special începând cu 15 martie. De altfel, turiștii se pot bucura de ultima săptămână de oferte early booking, valabile până la 31 martie.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism constată o revenire a rezervărilor turiștilor români, apropiată de nivelul anului 2019, în special începând cu 15 martie. Evenimentele din Ucraina au afectat rezervările la finele lunii februarie și în prima parte a lunii martie, însă turiștii au realizat că vorbim despre un conflict care nu ne aparține și că a sosit momentul să ne trăim viața normal.

La ora actuală, în România vacanțele se pot desfășura fără probleme, restricțiile fiind eliminate atât pentru turismul intern, cât și pentru românii care revin din alte țări ori pentru străinii care sosesc în țara noastră. Din ce în ce mai multe țări au renunțat total la restricții sau urmează să renunțe, precum Franța, Spania, Italia (de la 1 aprilie), Grecia, Marea Britanie, Israel ori Iordania.

(Visited 6 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In