Traficanți de droguri în arest la domiciliu

Patru traficanți de droguri au fost puși în arest la domiciliu, de magistrații Tribunalului Constanța, după patru luni de arest. Aceștia au fost reținuți, în luna august, în urma unor descinderi ale DIICOT, ca urmare a unui flagrant.

O acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în Constanța, de pe data de 12 august, avea să-i aducă în fața legii pe indivizi pentru trafic de droguri. În urma acțiunii, șase persoane au fost reținute, după care patru dintre ele au fost arestate preventiv. La momentul descinderilor doi dintre tineri au fost prinși în flagrant în timp ce ar fi încercat să vândă 20 de comprimate de ecstasy și un gram de cannabis. De asemenea, polițiștii au surprins în flagrant delict  și alți doi bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cannabis, 17 grame de MDMA și 2,5 grame de cocaină. În acest sens, în luna august polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la una dintre locații fiind descoperite 13 doze de cannabis.

Revenind la momentul actual, după ce inculpații au fost arestați patru luni de zile, magistrații Tribunalului Constanța au dispus înlocuirea măsurii preventive cu una mai puțin restrictivă, respectiv arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

(Visited 14 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In