TÂRG DE TOAMNĂ, ÎN PORTUL TURISTIC MANGALIA

Aromele toamnei, degustate pe alese în Portul Turistic Mangalia. În perioada 7-11 octombrie, locuitorii Mangaliei sunt așteptați la târgul recoltelor de sezon, intitulat “Zilele Toamnei”. Ca și în anii precedenți, comercianții își vor expune produsele agroalimentare, în fiecare zi, începând cu ora 10:00.

Primăria Municipiului Mangalia organizează, în perioada 7-11 octombrie, o nouă ediție a târgului recoltelor de sezon, intitulat “Zilele Toamnei”. Iată că pandemia nu a împiedicat autoritățile locale să organizeze târgul care a devenit astfel o tradiție la malul mării. Ca și în anii precedenți, evenimentul se va desfășura în Portul Turistic, acolo, unde comercianții își vor expune produsele agroalimentare, în fiecare zi, începând cu ora 10:00.

Locuitorii Mangaliei și ai localităților învecinate vor avea posibilitatea să achiziţioneze preparate tradiţionale din carne, lapte, brânzeturi, fructe, legume, dar şi dulciuri tradiţionale, precum şi produse naturiste. De asemenea, la târgul de toamnă, se vor afla și comercianți cu produse viticole. Cu aceeași ocazie, în toate cele cinci zile de târg, vor avea loc spectacole folclorice, de la orele 16:00. Atmosfera va fi întreținută de artiști locali și ansambluri folclorice naționale, cu muzică populară și de petrecere.

(Visited 6 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In