Tablete pentru elevii constănțeni

A fost finalizată prima etapă de distribuire a tabletelor în județul Constanța. 2.640 de tablete performante au ajuns la 98 de unități de învățământ din Constanța, Eforie, Cernavodă, Mangalia, Medgidia și Năvodari. În perioada imediat următoare, toate tabletele primite prin Programul Național Școala de acasă vor fi ajunge la beneficiarii din județul Constanța.

2.640 de tablete perfomante pentru elevii constănțeni. Inspectoratul Școlar Județean Constanța a distribuit în cursul zilelor trecute tabletele pentru 98 de unități de învățământ preuniversitar  din județul Constanța, 51 din mediul rural și 47 din mediul urban, respectiv 26 în municipiul Constanța, 2 la Eforie, 3 la Cernavodă, 5 la Mangalia, 7 la Medgidia, 4 la Năvodari.

Aceste tablete au fost distribuite în cadrul Programului Național Școala de acasă, inițiat de către Ministerul Educației și Cercetării, conform necesarului transmis de către managerii școlari Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Tabletele au incluse o cartelă pentru internet și un soft preinstalat.

Așadar, directorii instituțiilor de învățământ, în baza unei proceduri operaționale aprobate în cadrul consiliilor de administrație, le vor distribui beneficiarilor aceste dispozitive, în cel mai scurt timp. De asemenea, în acest context,  se vor identifica alți beneficiari pentru aceste dispozitive, ce vor fi distribuite în cea de-a doua etapă, atunci când vor primi și unitățile școlare pentru care mai sunt de distribuit conform situației actuale.

ISJ Constanța anunță faptul că în perioada imediat următoare, toate tabletele primite prin Programul Național Școala de acasă vor fi ajunge la beneficiarii din județul Constanța.

(Visited 13 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In