Strada Clopoțeilor, modernizată

Municipalitatea continuă programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Compozitorilor. Strada Clopoțeilor a fost transformată într-o arteră de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime, iar zona carosabilă a fost îmbrăcată în asfalt.

Strada Clopoțelor din cartierul Compozitorilor a fost modernizată. Aceasta a fost transformată într-o arteră de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime, iar zona carosabilă a fost îmbrăcată în asfalt. În etapa premergătoare asfaltării, infrastructura terenului a fost consolidată prin lucrări de excavare și compactare. De asemenea prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră este aproape gata. După ce această etapă este finalizată, se  va trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Totodată și pe strada Edmond Deda s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt. Prin programul de investiții pe care municipalitate îl implementează în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe străzile Ion Voicu, Sabin Drăgoi, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și pe aleile Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu și Madrigalului.

(Visited 26 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In