Sfaturi și recomandări

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” face un apel către constănțeni și îi sfătuiește să fie responsabili și precauți! Pentru a-și petrece timpul liber în siguranță atunci când vizitează parcurile de tip Țara Piticilor și Gravity Park, oamenii sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de igienă personal și de distanțare social recomandate de autorități.

Cu scopul de a menține un spațiu sigur pentru cei mici, având în vedere creșterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în municipiul Constanța, vizitatorii parcurilor de tip Țara Piticilor și Gravity Park sunt rugați să rămână în afara parcurilor de distracție dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată sau suspectă de infectare cu Covid-19, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii.

Pentru protecția tuturor, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța” îi roagă inclusiv pe părinții copiilor să poarte mască în interiorul parcurilor, acoperindu-și nasul și gura.

RAEDPP Constanța le mulțumește pe această cale constănțenilor pentru înțelegere!

(Visited 3 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT