Se plantează în Țara Piticilor

Cel mai îndrăgit parc de distracții din municipiul de la malul mării, Țara Piticilor este înfrumusețat în aceste zile deoarece se plantează diferite flori ornamentale, perene pentru a aduce un nou suflu în perioada de iarnă.

Se plantează în Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie. În aceste zile decorul peisagistic a fost completat cu noi exemplare de plante și vegetaţie lemnoasă compusă din arbori și arbuști. În cel mai îndrăgit parc de distracții din municipiul Constanța au fost sădite cu preponderență plante perene din specii ornamentale de forme şi culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă și sol și care nu necesită depozitarea în locuri speciale pe timpul iernii.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a renunțat la plantarea de flori anuale și bienale și a încheiat un contract pentru plante perene, pentru a nu mai fi nevoie de investiții anuale în amenajarea peisagistică și pentru a mări de la an la an numărul de arbuști ornamentali existent în parc.

Totodată, în centrul parcului de distracții a fost plantat un brad, care va reprezenta piesa centrală a decorului din Țara Piticilor în perioada Sărbătorilor de iarnă, iar în jurul acestuia urmează să fie sădiți 3.000 de bulbi de lalele.

(Visited 10 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In