Se modifică traficul rutier

Începând de la 1 octombrie se modifică traficul rutier în stațiunea Mamaia, respectiv viteza maximă admisă va fi de 60 km/h. De asemenea traficul rutier din zonă va fi redirijat.

Se modifică traficul rutier în staținea Mamaia de la 1 octombrie. În stațiune viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia va fi de 60 km/h, iar traficul rutier din zona Perla, intersecţia bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu va fi redirijat.

-din direcţia Pescărie spre Năvodari, înainte, pe 2 benzi de circulaţie, (banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate), iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu;

-din direcţia Năvodari spre Constanţa: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda 3 se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie;

-din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în staţiune, pe 2 benzi de circulaţie, cu prioritate;

-din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanţă): pe 2 benzi de circulaţie, cu posibilitatea efectuării virajului la dreapta.

Participanții la trafic sunt îndemnați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

(Visited 7 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In