Se modernizează Bd. 1 Mai Vechi

Echipele administratorului drumului public continuă procesul de modernizare a zonei destinate circulației pietonilor pe bulevardul 1 Mai Vechi. Se acționează simultan pe două segmente ale bulevardului. Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii din zonă sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.

Continuă modernizarea infrastructurii pietonale pe bulevardul 1 Mai Vechi. Se desfășoară constant lucrări edilitare care au rolul de a îmbunătăți condițiile de acces pietonal în cartierele orașului.

Echipele administratorului drumului public continuă procesul de modernizare a zonei destinate circulației pietonilor pe bulevardul 1 Mai Vechi. Se acționează simultan pe două segmente ale bulevardului. Pe tronsonul delimitat de strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae, se montează borduri moderne pe partea dreaptă a drumului, după ce trotuarul de pe partea stângă a fost recondiționat cu asfalt.

În paralel, pe porțiunea cuprinsă între strada Bagdazar Nicolae și aleea Timonei, echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje pentru turnarea asfaltului.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii din zonă sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.

(Visited 20 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In