SE DEPUN FORMULARELE PENTRU ÎNCĂLZIRE

Vești bune pentru constănțeni, mai ales că toamna își intră treptat în drepturi. Începând de luni, 19 octombrie, constănțenii pot depune formularele de Cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței în sezonul rece noiembrie 2020 – martie 2021, în funcție de modalitatea de încălzire. Care sunt locațiile unde le puteți depune aflați din materialul următor.

 

Persoanele care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanta) vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea dinspre parcare), de luni până vineri între orele 08:00 – 14:00, telefon: 0341454669;

Persoanele care se încălzesc cu gaze naturale și energie electrică vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 ( intrarea din față ), de luni până vineri între orele 08:00 – 14:00, telefon: 0341454669;

Persoanele care se încălzesc cu combustibil solid vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Dezrobirii, nr.123, bl.IS3, parter, de luni până vineri între orele 08:00 – 14:00, telefon: 0341454632.

Începând cu data de 19 octombrie 2020 formularele de Cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, se pot ridica între orele 08.00 – 16.00, în funcție de modalitatea de încălzire, din locațiile mai sus menționate.

 

Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse on line la adresa de e-mail: ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru luna noiembrie 2020, termenul de depunere a solicitărilor este 20 noiembrie inclusiv.

Termenele lunare de depunere a solicitarilor noi de ajutor de încălzire sunt până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă. Reamintim că informații referitoare la Formularul de cerere și declarație pe propria răspundere, condițiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, actele necesare în vederea acordării acestui ajutor, termenele și condițiile de depunere a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, se găsesc pe site-ul: www.dgas-ct.ro.

(Visited 10 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In