Se asfaltează în cartierul Compozitorilor

Se execută lucrări edilitare în cartierul Compozitorilor. Strada Sabin Drăgoi și allea Iosif Sava au fost transformate în artere rutiere moderne. Tot în această săptămână se va turna asfalt și pe aleile Muzicii și Colindelor.

Strada Sabin Drăgoi și aleea Iosif Sava din cartierul Compozitorilor au fost transformate în artere rutiere moderne.  Echipele au executat lucrări de asfaltare a zonei carosabile, zonă care a fost îmbrăcată în asfalt, străzile de pământ fiind cuprinse în programul de investiții în trama stradală. În această săptămână, se va turna asfalt și pe aleile Muzicii și Colindelor.

Simultan cu lucrările de asfaltare s-a au demarat și  procesul de amenajare a carosabilului pe strada Clopoțeilor. În timp ce pe aleea Ion Voicu și strada Iosif Sava se consolidează infrastructura rutieră, terenul este compactat în etapa premergătoare asfaltării.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

(Visited 8 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In