SCJU face angajări

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța face angajări pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari. Se caută medici de familie, medici medicină de urgență, medicină generală, dar sunt disponibile multe alte posturi.

Având în vedere starea de alertă, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța angajează urgent, fără concurs, pentru perioadă determinată, medici medicină de urgență, medicină de familie, medicină generală și pediatrie pentru activitatea curentă la Unitatea Primiri Urgențe, punctul de lucru din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari și/sau linie de gardă UPU Năvodari.

Dosarele de angajare pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, la Registratura SCJU sau pot fi trimise pe mail, la adresa runos@spitalulconstanta.ro. În cerere, cei interesați sunt rugați să menționeze numărul de telefon la care pot fi contactați.

Mai multe relații privind documentele necesare dosarului de angajare se regăsesc pe http://www.spitalulconstanta.ro/category/angajari/  sau la numărul de telefon 0241/503460.

(Visited 13 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In