„RELAXARE” ÎNTRERUPTĂ DE JANDARMI

Relaxarea ALTFEL a unor tineri din Constanța a fost întreruptă de jandarmi. Cei doi adolescenți au oprit mașina într-o zonă ferită de ochii trecătorilor, pentru a consuma etnobotanice. Autoturismul staționat le-a atras atenția oamenilor legii care, în urma controlului, au găsit asupra tinerilor 15 pliculețe cu etnobotanice.

Era trecut de miejul nopții când un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța care asigura paza și supravegherea conductelor de transport produse petroliere a observat un autoturism staționat pe strada Prelungirea Vârful cu Dor, în zona “Sere” din municipiul Constanța. La vederea autospecialei, cei doi pasageri aflați în mașină au stins luminile, atrăgând și mai mult atenția oamenilor legii.

Unul dintre tinerii aflați în autoturism le-a povestit jandarmilor că au căutat un loc mai retras, pentru că obișnuiesc să consume ocazional etnobotanice. În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tinerilor cinsprezece pliculețe autosigilante de plastic, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde. Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

(Visited 12 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In