Registrul Spațiilor Verzi, disponibil online

Primăria Muncipiului Constanța supune informării publice Registrul Spațiilor Verzi, în forma draft, înainte de a fi propus spre aprobare Consiliului Local. Astfel, constănțenii interesați pot consulta online harta ce cuprinde toate spațiile verzi care au fost inventariate de pe domeniul public și privat al municipiului Constanța.

Persoanele interesate trebuie să acceseze aplicația Registrul Local al Spațiilor Verzi de pe site-ului Primăriei Constanța. Informațiile spațiale prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Aplicația are character provizoriu, iar prin intermediul acestei variante se oferă acces la o parte din informațiile existente în acest moment în Registrul local al spațiilor verzi.

De altfel, e bine de știut că registrul local al spațiilor verzi din municipiul Constanța are ca termen de finalizare luna noiembrie a acestui an.Reprezentanții Primăriei Constanța mai spun că prima etapă, ce cuprinde inventarierea spațiilor verzi din municipiul Constanța, a fost finalizată, iar Registrul se află acum în etapa de reverificare.

De aceea, constănțenii sunt sfătuiți să consulte această formă a documentului și să transmit eventualele opinii accesând butonul Observații/Opinii care se regăsește în aplicația pusă la dispoziție de municipalitate.

(Visited 16 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In