Reconfigurare spațiu urban

Se fac în aceste zile lucrări de reconfigurare a spațiului urban în mai multe zone din oraș. Se lucrează pe străzile Industriei Mici și Ardealului, dar și pe aleea Timonei și bulevardul 1 Mai Vechi. Lucrările vor continua în perioada următoare în preajma locurilor de joacă care au fost reabilitate și modernizate de municipalitate în ultimul an.

Spațiul urban din municipiul Constanța se reconfigurează zilele acestea de către echipele administratorului drumului public. În prezent, în zona delimitată de străzile Industriei Mici și Ardealului se decopertează trotuarele și se consolidează infrastructura zonei pietonale prin montare de borduri. Suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă.

Similar, pe aleea Timonei, angajații lucrează la reamenajarea zonei ce împrejmuiește spațiul destinat celor mici. Pavajul montat pe aleile pietonale și bordurile moderne vor transforma locul de joacă într-un spațiu sigur pentru cei mici.În paralel, se construiește aleea de acces între bulevardul 1 Mai Vechi și aleea Timonei iar prin redistribuirea spațiului urban numărul locurilor de parcare este suplimentat.

Lucrările vor continua în perioada următoare în preajma locurilor de joacă care au fost reabilitate și modernizate de municipalitate în ultimul an.

(Visited 2 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT