RAJA LUCRARE TOMIS NOU

S-a oprit apa în mai multe zone din municipiul Constanța! Întrucât echipele companiei de apă execută o amplă lucrare în centrul orașului, abonații din mai multe cartiere au rămas fără apă potabilă.

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis din municipiul Constanța, compania de apă a sistat furnizarea apei potabile, miercuri – 23 martie, în intervalul orar 09.00 – 19.00.

În acest timp sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

–           Perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis;

–           Cartierul Anadalchioi;

–           Zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și cei arondați punctelor termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55 și 100.

În același interval orar se furnizează apă cu presiune redusă abonaților de pe bd. Tomis (partea stângă), cu sensul de mers spre bd. Mamaia, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigură că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

(Visited 3 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In