Peste 70 kg de pește, confiscate

Peste 70 kg de peşte transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră din județul Tulcea. Totul, în urma unui control de rutină desfășurat de oamenii legii pe raza municipiului Tulcea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au depistat, în urma unui control, un cetăţean român, de 50 de ani, care transporta peste 70 de kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 74 kilograme de peşte, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea şi transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuitori produselor din peşte, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

(Visited 7 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In