„Parfumează-ți visurile”

Arome, pasiune și parfum, într-un cuvânt perfecțiune, așa se poate caracteriza Budoir by Daxi, primul concept store acolo unde „îți poți parfuma visurile”, deoarece este un magazin care te poartă în lumea aromelor. Și nu vorbim numai de cele clasice precum vanilia sau cireșele, vorbim despre un „arsenal” complet ce conține o gamă extrem de variată, dar totodată exclusivistă, ce abundă de arome elegante, fine și cel mai important unice.

Budoir by Daxi are în acest arsenal despre care vorbeam odorizante ambientale, difuzoare aromatherapy pentru uleiuri esențiale, parfumuri atât pentru tine, dar și pentru casa și autoturismul tău, seturi-cadou pentru domni și doamne, sisteme de neutralizare a mirosurilor, bețe de ratan, lumânări parfumate și multe alte suprize.

Budoir poate fi locul perfect pentru iubitorii aromelor, și… știți prea bine că o cameră frumos aromată are un efect puternic asupra modului în care ne simțim, modului în care acționăm și chiar modului în care gândim. Să nu mai vorbim de faptul că fiind în pragul sărbătorilor de iarnă puteți găsi un cadou special, diferit pentru cei dragi.

Pe lângă tot ceea ce v-am arătat în imagini mai regăsim în magazinul constănțean și un echipament ultra performant, complet automat și alimentat de o simplă baterie sau printr-un cablu USB, dar controlat de tine chiar și de la distanță care funcționează prin bluetooth cu o aplicație instalată în telefon, controlând astfel intervalele de timp în care declanșează parfumarea. Uleiurile esențiale SPRING AIR se adaugă în recipientul interior și, prin difuzie controlată, vor parfuma orice încăpere.

Să nu uităm de faptul că cel mai important este următorul lucru: fiecare persoană are emoția sa, iar fiecare emoție, înseamnă o trăire aparte, iar trăirile poartă cu ele un parfum anume, acel parfum care ne rămâne întipărit în minte, în suflet, și pe care îl poartă fiecare dintre noi, o viață… iar Budoir combină pentru clienții săi toate aceste parfumuri, mirosuri, laolaltă, într-un singur loc, tocmai de aceea vă recomandăm să îl vizitați oricând aveți ocazia.

(Visited 25 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In