Noutăți la CMSN

Odată cu venirea toamnei și prețurile în ceea ce privește vizitele la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii s-au schimbat. În cadrul complexului puteți să vizitați Microrezervația, Delfinariul, Acvariul, Leii de mare, Planetariul sau să faceți cursuri de echitație.

Luna septembrie aduce mici schimbări în ceea ce privește prețurile la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Pentru Delfinariu un adult trebuie să platească 20 de lei, în timp ce elevii și studenții 5 lei. De asemenea copii de până în șapte ani au acces gratuit.

Dacă vreți să vizitați microrezervația în ceea ce privește prețurile un adult va plăti 8 lei, elevii și studenii 2 lei, iar copii mai mici de zece ani vor vizita gratuit microrezervația. De asemenea se poate face și un abonament dendrologic micro în valoare de 210 lei.

Leii de mare din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii pot fi și ei vizitați în această perioadă, iar pentru repezentațiile acestora adulții vor plăti 20 de lei, elevii și studenții 5 lei, iar copii sub sapte ani vor intra gratuit. Menționăm faptul că durata unei reprezentații este de 15 minute.

Acvariul și Planetariul sunt alte două atracții pe care constănțenii și turiștii le vor vizita adulții plătind 12 lei, iar elevii și studenții 3 lei.  De asemenea, în ceea ce privește cursurile de echitație ponei sau cai, constănețnii plătesc 5 lei pentru cursurile cu ponei și 10 lei pentru cele cu cai. Totodată se pot realiza și abonamente de cinci sau 11 ședințe în valoare de 250 si 500 de lei.

Așadar nu ezitați să vizitați Complexul Muzeal de Științe ale Naturii deoarece aveți parte de prețuri avantajoase în ceea ce privește Microrezervația, Delfinariul, Acvariul, Leii de mare, Planetariul sau Cursurile de echitație.

(Visited 13 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In