Modernizare pasaj pe strada Nicolae Filimon

Se modernizează pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon. În acest sens circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe strada Nicolae Filimon, în zona Halta Traian de astăzi până în data de 8 decembrie. De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să folosească rute ocolitoare, să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de

Strada Nicolae Filimon intră într-un amplu proces de modernizare. În acest sens se lucrează la pasajul rutier din zonă. Autoritățile anunță faptul că de astăzi până în data de 8 decembrie, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe strada Nicolae Filimon, în zona Halta Traian.

Totodată, ca urmare a intervențiilor, linia 51B va circula deviat în perioada 02 decembrie-09 decembrie, doar până la Halta Traian. În intervalul menționat, se suspendă stațiile amplasate pe strada Nicolae Filimon.

De asemenea, în perioada 09 decembrie-17 decembrie, se va reabilita pasajul rutier din bulevardul Aurel Vlaicu, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

Conducătorii auto sunt rugați să folosească rute ocolitoare, să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

(Visited 3 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In