Lucrări de reabilitare

Se reabilitează zona destinată circulației pietonilor în cartierele Constanței. Zonele vizate în această săptămână sunt strada Avram Iancu, bulevardul I.C.Brătianu, strada Atelierelor, strada Dumitru Marinescu și străzile Ion Roată și Dreptății.

Echipele administratorului drumului public, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale. În acest sens se reabilitează mai multe zone destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței.

Pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.

Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Dumitru Marinescu, tronsonul delimitat de străzile Ion Roată și Dreptății. Se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt. Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Aleile de acces sunt reamenajate prin montare de dale.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Dionisie cel Mic se reconfigurează zona delimitată de blocurile 50 și 52.  Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale în spațiul care împrejmuiește  locul de joacă și amplasarea de pavele moderne. De asemenea, suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă, fiind suplimentat numărul de locuri de parcare.

Se face apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

(Visited 7 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In