Investiții pentru tânăra generație

În decursul acestui an în localitatea Ovidiu s-a investit foarte mult în ceea ce privește locurile de joacă, dar și a locurilor de agrement pentru tineri și vârstnici. În câteva zile în localitatea ce aparține de Ovidiu, Culmea va fi gata un teren multifuncțional de fotbal, volei și handbal. Toate investițiile din Ovidiu și localitățile aferent au fost făcute din fonduri alocate de către bugetul local.

O lună de zile. Atât a durat pentru ca un loc pe care tinerii din localitatea Culmea și-l doreau foarte mult să fie gata. Terenul multifuncțional de fotbal, volei și baschet este aproape gata și va deservi aproximativ 200 de copii din localitatea adiacentă orașului Ovidiu. Terenul modern beneficiază de nocturnă, teren sintetic și are aproximativ 1.000 de metri pătrați. Investiția a fost realizată cu fonduri alocate din bugetul local.

În apropierea terenului se va realiza în scurt timp un nou loc de joacă, dar și un spațiu de agrement cu leagăne, tobogane, spațiu verde și bănci, acesta  fiind  împrejmuit cu gard și va având aproximativ 500 de metri.

Investițiile pentru cei mici în ceea ce privește localitatea Ovidiu s-au făcut în mod constant anul acesta, astfel că și în zona Culmea Nord, lângă biserică a fost recondiționat un loc de joacă de care se bucură aproximativ 400 de familii.

De asemenea și în Ovidiu mai multe parcuri au fost construite de la zero, unul din exemple fiind cel de la intersecția străzilor Zefirului și Mugurel, unde locul de joacă modern și cu ansambluri specifice destinate locuitorilor din zona blocurilor ICH a fost schimbat în totalitate la față.

S-a investit în acest an și în cartierul Sat Vacanță tot în ceea ce privește locurile de joacă pentru cei mici și zonele de agrement, acolo unde pe de-o parte ansamblurile vechi au fost recondiționate, iar pe de altă parte au fost înlocuite cu unele noi și moderne.

Strada Amurgului este și ea una din zonele în care parcul pentru prichindei a fost recondiționat, din bugetul local,  iar pentru a veni în sprijinul copiilor s-a turnat covor antitraumă.

În decursul acestui an toate locurile de joacă au fost recondiționate și utilate cu ansambluri noi în zonele cartier Sat Vacanță, strada Amurgului, zona blocurilor CD  și au fost înființate 4 locuri de joacă noi în zona ICH, pe strada Egretei, în  Culmea Nord,  iar în curs de desfășurare se află locul de joacă din zona Apa Caldă.

Investițiile în localitatea Ovidiu și satele Culmea și Poiana continuă și în perioada următoare pentru a spori calitatea vieții locuitorilor și nu numai.

(Visited 11 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT