Investiții în infrastructură, la Ovidiu

În ultimul an s-au făcut investiții masive în tot ceea ce înseamnă infrastructură în orașul Ovidiu. Multe străzi principale, dar și  străzi secundare,  au fost îmbrăcate în asfalt. De asemenea pentru riveranii zonei s-au creat locuri de parcare. Investițiile în infrastructură au fost realizate din bugetul local Ovidiu.

Orașul Ovidiu a beneficiat în ultimul an de investiții importante în ceea ce privește infrastructura.  Mai multe zone din localitate au fost asfaltate, s-au creat noi locuri de parcare pentru riverani, s-au schimbat la față multe străzi din oraș.

Pe strada Frunzelor, locuitorii din zonă beneficiază de noi locuri de parcare, în timp ce strada Plopilor a fost asfaltată în totalitate în acest an.

S-a schimbat la față și zona blocurilor CD care a fost și aceasta asfaltată. De asemenea s-au creat și aici locuri de parcare, extrem de utile locuitorilor din Ovidiu.

Străzile din cartierul ICH a orașului Ovidiu au fost îmbrăcate în asfalt, iar noile locuri de parcare create aici în ultimul an, sunt o altă serie de investiții importante în infrastructură din localitatea constănțeană.

Cartierul Ovidiu Sud are câteva străzi în curs de asfaltare în acest moment, în timp ce pe strada Nouă s-au creat deja noi locuri de parcare.

Toate aceste lucrări în infrastructură din ultimul an au fost realizate din bugetul consiliului local, iar în perioada următoare vor continua astfel de investiții la Ovidiu.

(Visited 15 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In