Graficul lucrărilor din săptămână

Se lucrează și în aceste zile în municipiul Constanța. Procesul de reabilitare a traseelor pietonale este în plină desfășurare pe bulevardul Mamaia. De asemenea se lucrează și pe bulevardul Tomis, dar și în cartierul Compozitorilor.

Echipele care administrează trama stradală lucrează în aceste zile în municipiul Constanța. Procesul de reabilitare a traseelor pietonale este în plină desfășurare pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. Conform planificării, se vor recondiționa trotuarele pe strada Salcâmilor și pe bulevardul 1 Mai Vechi.

În ceea ce privește modernizarea carosabilului, se va acționa pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, pe strada Ion Rațiu, între bulevardul Tomis și strada Pescarilor, pe strada Nehoiului și  pe aleea adiacentă bulevardului I.C. Brătianu.  De asemenea, în cartierul Compozitorilor, se construiește infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi, aleea Colindelor, aleea Iosif Sava, strada Ion Voicu și aleea Ion Voicu.

În aceste zile se reorganizează spațiile existente și se transformă terenurile virane în parcări. Astfel, o nouă parcare rezidențială va fi amenajată pe strada Tulcea, la intersecția cu strada Badea Cârțan.

(Visited 7 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In