Forțele de ordine acționează

În contextul epidemiologic actual și din cauza faptul că municipiul Constanța se află deja în a doua săptămână de carantină, polițiștii constănțeni sunt vigilenți și mereu la datorie pe străzile Constanței. În acest sens, forțele de ordine au verificat în ultimele 24 de ore 529 de persoane și 1200 de autovehicule, aplicând 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei.

529 de persoane, 1.200  autovehicule, 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei. Acestea sunt sancțiunile aplicate în ultimele 24 de ore de către forțele de ordine pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context epidemiologic și având  în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanţa. Tocmai de aceea polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în permanență în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Amintim faptul că în raportarea transmisă de către Inspectoratul de Poliție al Județelui Constanța de ieri,  forțele de ordine au verificat 1.645 de persoane și 1.291 de autovehicule, aplicând 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.400 de lei.

De asemenea, IPJ Constanța menționează faptul că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator. De asemenea, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

(Visited 4 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In