Facilități fiscale pentru constănțeni

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează constănțenii,  contribuabili persoane fizice și juridice care au obligații de plată la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv, faptul că pană pe 15 decembrie 2020 pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere aferente obligațiilor fiscale principale restante.

Facilități fiscale pentru constănțeni. SPIT Constanța anunță constănțenii care au  obligații de plată la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv, faptul că pană pe 15 decembrie 2020 pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere aferente obligațiilor fiscale principale restante.

Pentru a beneficia de anularea accesoriilor, respectiv majorărilor de întârziere, contribuabilii trebuie să îndeplinească câteva cerințe precum achitarea tuturor obligațiilor bugetare principale restante la 31 martie 2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, precum și achitarea obligațiilor bugetare principale și accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv. De asemenea, contibuabilii trebuie să depună o cerere de anulare a accesoriilor după îndeplinirea în mod corespunzător a condițiilor prevăzute, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2020.

SPIT Constanța menționează faptul că debitorii care vor să beneficieze de anularea obligațiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenția lor și își pot achita debitul și în mod eșalonat până cel târziu la data de 15 decembrie 2020.

Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poștă la  cele șase agenții fiscale din muncipiul de la malul mării.

(Visited 8 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In