Echipamente de 58 de milioane de lei

Aeroportul Mihail Kogălniceanu cumpără echipamente de control de securitate de aproximativ 58 de milioane de lei. Acesta a lansat o licitație pentru achiziționarea acestor echipamente, iar ofertele pentru toate loturile de produse pot fi depuse până pe 18 noiembrie, ora 15.00.

Licitație deschisă din partea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța pentru achiziționarea de echipamente pentru controlul bagajelor, de detecție a explozibililor din lichide, aerosoli și geluri, camere video endoscop, detectoare metale, scanare RX. Produsele sunt împărțite în șapte loturi, iar valoarea totală estimată a acestora este de aproximativ 58 milioane de lei.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a lansat o licitație pentru achiziționarea de echipamente pentru control de securitate, în cadrul proiectului „Creșterea securității și siguranței traficului de pasageri pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța“, finanțat cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Echipamentele trebuie furnizate la aeroport, instalate și puse în funcțiune, iar firmele câștigătoare trebuie să asigure și mentenanța pe perioada de garanție a produselor. În plus, mai întâi trebuie demontate echipamentele existente.

Toate aceste produse vor dota fluxurile de plecări și sosiri pasageri, în urma acestei achiziții estimându-se creșterea gradului de utilizare sustenabilă a aeroportului. Ele vor asigura controlul de securitate al pasagerilor, bagajelor de cabină și de cală ale acestora, a persoanelor, altele decât pasagerii, și articolelor transportate de acestea, a expedierilor de marfă și poștă, și a proviziilor de bord și de aeroport.

Ofertele pentru toate loturile de produse pot fi depuse până pe 18 noiembrie, ora 15.00.

(Visited 12 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In