Două locuri libere la ATI

Situația în ceea ce privește paturile de la terapie intensivă din spitalele suport de COVID-19 nu e chiar bună. Purtătorul de cuvânt al DSP Constanța a anunțat miercuri dimineață, 2 decembrie faptul că doar două locuri mai sunt libere la ATI, unul la Spitalul Județean Constanța și unul la Spitalul din Mangalia.

Paturile de la Terapie Intensivă din spitalele suport COVID sunt aproape pline în județul Constanța, potrivit ultimei informări transmise de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Conform lui Tudorel Ene, purtătorul de cuvânt de la Direcția de Sănătate Publică Constanța, mai sunt libere doar două locuri fiind vorba de un pat liber la ATI la Spitalul Județean Constanța și un pat liber la Spitalul din Mangalia.

În ceea ce privește localitățile carantinate în ultima perioadă menționăm faptul că din data de 2 decembrie de la ora 08.00, alte trei localități din județ au intrat în carantină, fiind vorba de Tuzla, Aliman și Rasova.

Numărul total de localități aflate în carantină, din județ, a urcat la 18. Avem astfel: Ovidiu, Constanța, Eforie, Medgidia, Cernavodă, Agigea, Năvodari, Costinești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian, Lazu, Cumpăna, Târgușor, Tuzla, Aliman și Rasova.

Amintim faptul că județul Constanța are cea mai mare rată de infectare la nivel național cu noul coronavirus.

(Visited 9 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT