Covid la Teatrul de Stat

Unul dintre angajații Teatrului de Stat Constanța, din atelierele de producție, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Persoana respectivă nu are nicio atribuție și niciun prilej de a intra în contact cu publicul. Cu toate acestea, Teatrul de Stat Constanța nu va programa spectacole în următorul weekend, pentru a evita orice pericol de contaminare.

A fost înregistrat un caz de COVID-19 la Teatrul de Stat Constanța. Este vorba despre o persoană din cadrul atelierului de producție. Menționăm faptul că persoana nu are nicio atribuție și niciun prilej de a intra în contact cu publicul.

Ca măsură de prevenție  Teatrul de Stat Constanța nu va programa spectacole în următorul weekend, pentru a evita orice pericol de contaminare.

Conducerea TSC menționează faptul că în săptămânile trecute atunci când au fost desfășurate spectacole toate măsurile de siguranță au fost aplicate, conform legii – spațiile au fost nebulizate (dezinfectate cu aparatură și substanțe atestate), circuitele de acces au fost respectate strict.

Autoritățile competente au fost deja anunțate despre cazul apărut și a fost începută ancheta epidemiologică.

(Visited 8 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In