Controale în unitățile medicale

Ample controale demarate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea”, în urma tragediei de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Toate unitățile medicale din județul de la malul mării vor fi verificate în perioada următoare de către pompierii constănțeni.

Controalele au loc în perioada 15-29 noiembrie, Inspecția de Prevenire din cadrul ISU Dobrogea fiind responsabilă cu aceste acțiuni ce se vor desfășura la toate unitățile medicale de pe raza județului Constanța.

Sunt vizate, îndeosebi, aspecte precum: instalațiile electrice, funcționalitatea instalației de semnalizare și avertizare în caz de incendiu, cât și hidranții interiori și exteriori din incinta acestor spitale.

De asemenea, reprezentanții ISU Dobrogea vor avea în vedere și partea de instructaj, cât și procedurile de evacuare în cazul situațiilor de urgență. Toate aceste măsuri au fost luate în urma incendiului devastator care a ucis zece pacienți internați la secția ATI din incinta Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

(Visited 11 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In