Continuă lucrările de reabilitare

Continuă lucrările de reabilitare în municipiul Constanța. Potrivit graficului de lucru, în această săptămână se va interveni pe bulevardul Mamaia, dar și pe străzile Avram Iancu și Dumitru Marinescu.

Reabilitarea tramei stradale se desfășoară conform planificării, la Constanța. În funcție de condițiile meteorologice, Primăria municipiului Constanța continuă lucrările de recondiționare a infrastructurii rutiere și pietonale.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, se modernizează aleile de acces prin reamenajarea suprafeței pietonale. În această săptămână, echipele administratorului drumului public intervin asupra trotuarelor pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor și pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății.

Pe strada Dionisie cel Mic, spațiul urban este redistribuit prin refacerea zonei pietonale și extinderea suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei”. Se pregătește infrastructura terenului, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se reondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se trasează marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii din oraș.

(Visited 14 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In