Constanța, semaforizată inteligent

Toată intersecția de la Capitol are un sistem nou de semafoare inteligente, de ultimă generație. Reprezentanții administrației locale au luat astfel noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier și pentru reducerea numărului de accidente.

Sistemul de semaforizare din intersecția Capitol include un automat de semaforizare inteligent de ultimă generație, stâlpi cu consolă inteligenți și cu tehnologie led și lămpi cu tehnologie led pentru vizibilitate optimă.
Cablurile au fost înlocuite complet și montate în subteran în vederea eliberării stâlpilor din beton inestetici ce urmează să fie demontați.
Și intersecția de la Delfinariu este modernizată complet cu un automat de semaforizare inteligent, lămpi cu tehnologie led moderne și vizibilitate accentuată și bucle inductive pentru fiecare direcție de mers în vederea optimizării timpilor de așteptare. Totodată, cablurile au fost înlocuite complet și montate în subteran iar corpurile de semafor montate pe stâlpi cu consolă.

Echipele administratorului drumului public vor monta în perioada următoare automate de semaforizare inteligente și în intersecțiile Ion Rațiu – Mamaia,
Nicoale Iorga -Tomis – Mircea cel Bătrân
Tomis -Poporului-Ion Rațiu-Mircea cel Bătrân
Al. Lăpușneanu-Tomis. Scopul acestor măsuri este de interconectare și comunicare a acestor automate în vederea fluidizării traficului pe Bulevardul Tomis și pe Bulevardul Mamaia.

(Visited 15 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

LEAVE YOUR COMMENT