Centrul de Sănătate de la Năvodari, prima săptămână

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari și-a deschis porțile pentru locuitorii orașului Navădari, dar și pentru locuitorii din nordul județului de aproximativ o săptămână.  Astfel 165 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale din cadrul centrului, 92 dintre aceștia primind consultații în cadrul Ambulatoriului de Specialitate.

Prima săptămână în care locuitorii din nordul județului au putut beneficia de serviciile Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, care a fost inagurat recent. 165 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale din cadrul centrului medical, 92 dintre aceștia au primit consultații în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, restul fiind înregistrați la punctul UPU. Reprezentanții unității intraspitalicești menționează faptul că cele mai multe programări în cadrul Ambulatoriului au fost la ORL, Neurologie și Cardiologie.

Menționăm faptul că Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari face parte din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și oferă, începând din 17 septembrie, servicii medicale gratuite, decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Centrul Multifuncțional de Sănătate dispune de punct lucru extern al UPU Constanța care asigură urgențele minore, Ambulatoriu de Specialitate (chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, dermato venerice, pediatrie) și compartiment Spitalizare de zi care include Laboratorul de analize.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08.00-16.00 pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului și non stop pentru punctul de lucru al UPU.

Lista cu medicii care dau consultații în regim de policlinică precum și programul acestora, poate fi consultată pe site-ul www.spitalulconstanta.ro, la rubrica Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari. Consultațiile se vor acorda doar în baza unei programări.

(Visited 4 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In