Casa de Cultură a Studenților

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”  ar putea  deveni Casa de Cultură a Studenților și asta în urma întâlnirii de lucru pe care președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut-o cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța. Reprezentanții universităților, prezenți la această întâlnire, au indicat faptul că studenții constănțeni nu dispun de o locație destinată lor, iar soluția ar fi Centru Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”.

Vești bune pentru studenții constănțeni. Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”  ar putea  deveni Casa de Cultură a Studenților. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a avut săptămâna aceasta o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța.

Prezenți la întâlnire au fost  comandor conf. univ. dr. ing. Alecu Toma și cdor. prof. univ. dr. Ali Beazit, președintele senatului din partea Academiei Navale Mircea cel Bătrân, rector conf. univ. dr. ing. Violeta Ciucur și prof. univ. dr. Cornel Panait președintele senatului, din partea Universității Maritime Constanța precum și rector Adrian Cristian Papari și prof. univ. dr. Aurel Papari, din partea Universității Andrei Șaguna”.

Reprezentanții universităților, prezenți la această întâlnire, au indicat faptul că studenții constănțeni nu dispun de o locație destinată lor.

Soluția ar fi Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”. Acesta ar putea deveni Casa de Cultură a Studenților.

Președintele Consiliului Județean Constanța a solicitat universităților să aibă un rol activ în viața socio-economică a județului, indicându-se chiar punctual o serie de proiecte care vor avea efecte pozitive pentru toate părțile implicate.

(Visited 6 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In