AVARIE RAJA UNIVERSITATE

Lipsă de apă, în zona campusului Universității Ovidius din Constanța. Din cauza unei avarii survenite, au rămas fără apă potabilă localnicii de pe mai multe străzi din acea zonă.

În această dimineață, s-a înregistrat o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, de pe aleea Universității din municipiul Constanța. În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele companiei de apă sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08:30 – 17:00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardele: Aurel Vlaicu – Alexandru Lăpușneanu – Tomis – Aurel Vlaicu, cei de pe străzile adiacente, respectiv: Cuarțului, Diamantului, Smaraldului, Opalului, Agatului, Perlei și Rubinului, precum și abonații de pe bd. Mamaia – zona delimitată de Aqua Magic și Ecluza Năvodari.
Totodată, vor avea apă cu presiune scăzută utilizatorii din zona Piața Tomis III și cei arondați punctelor termice: 45, 116, 119 și 214.
Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp.

(Visited 2 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In