Atenție, se oprește apa!

Atenție, se oprește apa în zona delimitată de străzile Mircea cel Bătrân – Mihai Eminescu din municipiul Constanța! În aceste condiții, locuitorii din zonă sunt sfătuiți să își asigure din timp rezerve de apă pentru perioada în care apa potabilă va fi sistată.

Compania de apă va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de joi – 01 octombrie, ora 23.00,până vineri – 02 octombrie, ora 04.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură în punctual termic nr. 17, de pe strada Decebal din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – prel. Bucovinei – Eroilor – Mihai Eminescu – Smârdan – Mircea cel Bătrân, cei arondați punctelor termice 17, 18, 40 și 41, precum și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean și Căminul Militar de Garnizoană C2.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametric optima în cel mai scurt timp.De asemenea,toți utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

(Visited 1 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In