Amenzi pentru parcarea neregulamentară

Amenzi pe bandă rulantă, în ultimele zile, pentru șoferii care au oprit sau au staționat neregulamentar. În Constanța, parcarea nu se mai plătește, însă opririle și staționările neregulamentare au fost sancționate de polițiștii locali.

În doar două zile, polițiștii locali au ridicat 24 de autovehicule și au aplicat 189 de sancțiuni contravenționale în valoare de 59.740 lei pentru opriri și staționări neregulamentare.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, conform atribuțiunilor conferite de Legea nr. 155/ 2010, legea poliției locale, au desfășurat săptămâna trecută o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto  care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea  în  siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie.

(Visited 6 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In