Acțiuni desfășurate de polițiști pe litoral

Polițiștii constănțeni au desfășurat în ultimele 24 de ore acțiuni în Constanța și în stațiunile din sudul litoralului. În urma activităților, polițiștii au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale. De asemenea polițiștii au continuat seria activităților preventive în ceea ce privește infecția cu COVID-19.

Polițiștii constănțeni sunt extrem de vigilenți în aceaste zile pe litoralul constănțean. Au desfășurat activități  în ceea ce privește respectarea normelor în vigoare și au aplicat sancțiuni acolo unde legea o cerea.

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat două acțiuni pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și una pe linia respectării prevederilor privind prevenirea și surprinderea în flagrant a persoanelor care săvârșesc infracțiuni de furt. În urma activităților, polițiștii au legitimat 141 de persoane, fiind aplicate 107 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.850  de lei.

De asemenea, poliștii continuă seria activităților preventive pentru informarea cetățenilor și prevenirea răspândirii SARS-COV2 în stațiunile din sudul litoralului, precum Neptun, Olimp și Venus. Polițiștii au stat de vorbă cu aceștia, evidențiind locurile în care masca se poartă obligatoriu, modul corect de a o purta, situațiile în care se instituie carantina și izolarea persoanelor, precum și contravențiile ori infracțiunile prevăzute de legislația referitoare la starea actuală.

(Visited 24 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In