6 unități de învățământ își schimbă scenariul

6 unități de învățământ din județul Constanța își schimbă scenariul de funcționare din cauza ratei incidenței cazurilor de COVID-19 confirmate în ultima perioadă.

Schimbări de scenarii în ceea ce privește școlile constănțene. Prefectul Județului Constanța convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 31 a CJSU Constanța, prin care se modifică 8 scenarii de funcționare în 6 unități de învățământ din județ.

Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul galben, în cel roșu pentru o clasă de la Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazu, ca urmare a confirmarii unui caz în rândul elevilor și unul în rândul cadrelor didactice. De asemenea, tot în aceeași școală patru clase vor trece din scenariul al treilea, în cel de-al doilea.

Și Grădinița cu Program Normal  nr. 11 din Medgidia, trece din scenariul al treilea, în cel de-al doilea, în timp ce Grădinița cu Program Normal „Piticot” trece din scenariul roșu, în cel verde.

Revenind la municipiul Constanța, în alte două școli scenariul va fi modificat din roșu, în galben. Vorbim despre Școala Gimnazială nr. 8 și două clase din cadrul școlii gimnaziale nr. 12. Totodată Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Colibri” Constanța va revenit la scenariul 1, de la scenariul al treilea.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va modifica în următoarea perioadă, dacă va fi nevoie, scenariile școlilor, în funcție de noile cazuri de COVID-19, confirmate.

(Visited 4 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In