5 milioane de lei pentru școlile constănțene

În ultima zi a lunii august a fost sedință de consiliu local municipal. Printre proiectele aprobate se regăsește și un proiect extrem de important, cel prin care școlile constănțene primesc 5 milioane de lei pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță, în contextul COVID-19.

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când elevii din întreaga țară se reîntorc pe bancile școlilor sau încep școala online. În acest scop, pentru ca unitățile școlare constănțene să fie pregătite, în urma ședinței de consiliu local municipal din ultima zi a lunii august,  pentru școlile constănțene au fost alocați 5 milioane de lei, pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță, în contextul COVID-19.

La nivelul municipiului Constanţa funcţionează 69 de școli, la care se adaugă 30 de unități arondate în sistemul public și 35 de unități de învățământ în sistemul privat.

La Constanța, anul acesta sunt aproximativ 8.000 de boboci în diferite etape școlare: grupa mică, clasa pregătitoare și clasa a IX-a

(Visited 30 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In