150 de jandarmi, la datorie

La sfârșitul de săptămână ce tocmai a trecut jandarmii constănțeni au fost la datorie, acționând în cooperare cu poliţiştii constănţeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost la datorie și în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Scopul lor a fost prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Totodată, jandarmii constănţeni, alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale au acţionat în scopul asigurării ordinii publice la o serie de evenimente, printre care și două meciuri de fotbal și unul de rugby.

Totodată, jandarmii constănţeni au avut în vedere şi asigurarea măsurilor de ordine publică la secţia de votare înfiinţată la Constanţa cu ocazia alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, fiind prezenţi şi în zona localităţii Ovidiu, unde s-a instituit măsura de carantină zonală.

Prezența Jandarmeriei în spaţiul public este destinată creșterii gradului de siguranță a cetățenilor și rezolvării cu celeritate a eventualelor incidente în domeniul ordinii publice.

(Visited 8 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In